Meeat


Meeat er ungdomsklubben i Gausel kirke! 

Går du på ungdomsskolen eller videregående? Da er du hjertelig velkommen til å bli med på Meeat!

Meeat står enkelt for meet and eat. Vi vil være en møteplass: både et sted for vennskap, og et sted for møter med Gud. Logoen vår er et hjem fordi vi ønsker å være et fellesskap hvor ungdommer får tilhørighet, og hvor de kan erfare at de er viktige og verdifulle.

Meeat er en god arena for å utforske kristentro og hvem Gud er. Superkristen, ikke-troende eller midt i mellom - du er så velkommen til å bli med!

Vi møtes hver torsdag fra kl 19.00 til 21.00. Hver uke er det input om hvem Gud er, spenstige aktiviteter og gratis mat. For å kunne tilby mat og noen av aktivitetene, har vi en medlemskontingent på 150,- pr semester. Du kan gjerne komme innom Meeat en eller to ganger før du forplikter deg på å betale kontingent. Dersom økonomi er et hinder for å komme på Meeat, ta kontakt med oss så ordner vi det. 

Har du spørsmål, forslag eller lyst til å bli med som deltaker eller leder, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med ungdomsleder Ingrid. 

 

Januar 2024: 

Oppstart 11.januar

 

Instagram: meeat.gausel

 

Vi drar på Impuls-konferansen 26.-28.januar 2024

Impuls-konferansen er i IMI-kirken og samler hvert år 2000 ungdommer (8.kl - Vg3) fra hele landet! Det er en helg med møter hvor Impulsbandet synger, konserter, gøy underholdning og mye sosialtid. Verdt å få med seg! 

Som medlem i Meeat får du 500,- avslag på billetten. Da blir prisene slik: 

Før 17.desember:

245,- (inkl. gratis medlemskap i Impuls)

295,- (uten medlemskap i Impuls)

Etter 17.desember øker prisene og billettene kan bli utsolgt. 

Påmelding på SMS til ungdomsarbeider Ingrid. 

 

 

Kontaktinfo 

 

Ungdomsarbeider

Ingrid Giske Minge

51 84 04 00

95 85 37 79

Send epost

 

Tilbake