11: LysVåken


NY DATO: 3. - 4.juni 

Natt til 1. søndag i advent er kirkens nyttårsaften, og dette feires i kirker over hele landet! Vanligvis har vi LysVåken i forbindelse med nyttårsfeiringen, men dette året ble LysVåken flyttet til våren 2023.

Vi gleder oss til å ha LysVåken når sola nesten er på sitt høyeste, og det er lyst hele natta - da skal vi også være lys våkne (og selvsagt sove litt også)!  

 

Hvem: Alle som går i 6. klasse.

Når: 3. juni - 4.juni (med overnatting)

Hvor: Gausel kirke

Påmeldingsfrist: 26.mai  

Påmelding:  Påmelding åpner 1.mai 

Det koster ingen ting å være med.

 

På LysVåken skal vi ha aktiviteter og leker både ute og inne, vi skal grille pølser og lage deilig dessert på bål, vi skal ha forsinket nyttårsfest for kirka med godteribuffet - og vi skal selvsagt overnatte i kirkerommet.
Velkommen med på et kjekt og innholdsrikt døgn i kirka!

 

Søndag 4.juni skal vi ha LysVåken-gudstjeneste, som er en familiegudstjeneste for alle. Gudstjenesten  begynner kl. 11.00 og varer i litt over en time. Familie og venner er hjertelig velkommen til å bli med. Det blir kirkekaffe etterpå (utendørs hvis været tillater det).  

 

Dersom det å overnatte i kirken kan være litt vanskelig, er det fullt mulig å være med på opplegget, men sove hjemme. 

 

Er det behov for tilrettelegging, eller hvis det er ting som det er greit å vite om i forkant, er det fint om dere tar kontakt - eller skriver det i påmeldingen. På den måten håper vi at alle kan få det kjekt på LysVåken! 

 

PS! Foresatte med litt ekstra tid er veldig velkomne til å hjelpe til! Alt fra bollebakst til sovende nattevakt (mm.) er til svært god hjelp! Mer info om dette i påmelding.  
 

Kontakt:

Menighetspedagog
Elisabeth Helgøy
51 84 04 00
45 86 58 96
Send e-post

Tilbake